Over ons

Bij ons vormt ARchitectuur een SYnergie met CONstructie. Een goede constructeur begrijpt de wetten van de natuurkunde. En dat is voor ons niet alleen een vak, maar een levensstijl. Wij vormen een nuchter duo en krijgen een kick van het beproeven van constructies en het kraken van innovatieve noten.

Onze visie

Wij combineren onze liefde voor de natuur met constructief ontwerp. We streven naar duurzaam en economisch materiaalgebruik, waarbij glas een prominente rol speelt om de pracht van de natuur naar binnen te brengen.

Onze focus ligt op het berekenen van transparante, inspirerende en natuurlijke ontwerpen die een harmonieuze verbinding tussen de binnen- en buitenwereld tot stand brengen.

Ons team

Samen vormen wij een geoliede machine. Benieuwd naar onze achtergrond? Beweeg over onze foto’s en je leest er alles over!

Vestiging Noord

Ir. Klaas Schoustra

Ruim 15 jaar werk ik als onafhankelijk adviseur aan glasconstructies voor bouwprojecten. Dit werk geeft mij de kans om als professional bijzondere, innovatieve, maar ook gewone glasprojecten te realiseren met bouwpartners. Het accent ligt daarbij op het maken van berekeningen, inspecties en waar nodig beproevingen. Typische projecten zijn glasdaken, glasgevels, balustrades, vloeren, scheidingswanden en zelfs waterscheidingen. Mijn werkgebied is voornamelijk Nederland, maar ook België, Duitsland, de UK en andere landen waar mijn opdrachtgevers projecten uitvoeren.

Portret-Klaas

Vestiging Zuid

Ing. Arjen Schoustra

De afgelopen jaren heb ik mijn kennis en ervaring in de bouw verbreed en verdiept. Na mijn studie werktuigbouwkunde heb ik o.a. een grote reeks aan bouwfysische producttesten doorlopen, producten met succes in de markt gezet en diverse geautomatiseerde rekenkundige modellen opgezet. Mijn passie rijkte echter verder en daarom treed ik graag in de voetsporen van mijn vader. Zijn ervaring en mijn vernieuwende kijk maken ons een perfect team.

Portret-Arjen

KLAAS SCHOUSTRA

+31 (0)6 511 54 018

ARJEN SCHOUSTRA

+31 (0)6 194 07 926

info@arsycon.eu