Berekeningen

Wij berekenen constructieve vraagstukken, waarmee we solide oplossingen creëren voor elk project. Daarbij zijn we van alle normen op de hoogte en bepalen eerst de belastingen waarmee de constructie te maken krijgt gedurende haar levensduur. Dit is erg divers van windbelastingen op gevels tot punt- en lijnvormige belastingen op doorvalveilige balustrades of daken, maar bijvoorbeeld ook belastingen van steenslag op geluidschermen of beloopbaarheid van glazen vloeren.

Voor glasconstructies bepalen we altijd de meest interessante samenstelling van het glas voor de klant. Hierbij nemen we in ons achterhoofd ook de productie-, handling- en montagekosten en zetten dit af tegen een alternatieve glassamenstelling. Zo kan de ene keer een dikker pakket van ongehard glas interessant zijn, terwijl de andere keer een dunner pakket van (half) gehard glas aantrekkelijker is voor de klant.

Naast glas rekenen we aan alles waar glas in en aan vast zit. Hiertoe behoort o.a. de volledige achterconstructie van een gevel, maar ook het hekwerk van balustrades of het stalen frame van een dakconstructie. We nemen zelfs de verankering in de onder- of achterliggende constructie mee. Zo bent u verzekerd van een economische totaal-oplossing.

meer lezen

Toepassingen

Wij zijn erg breed inzetbaar. Naast de onderstaande standaard toepassingen houden we ons o.a. bezig met het berekenen van vacuümglas (VIG), geluidschermen, abri’s, kassenbouw en meer.

Ons doel is om de kracht, duurzaamheid en veiligheid van constructies te garanderen, terwijl we ook esthetische en innovatieve elementen integreren die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Project-01
Glaskap NZL - Noord
Advies en inspectie tijdens uitvoering koudgebogen brandhangende glaskap – Metro Amsterdam
ZilverenSchor
Zilveren Schor
Ontwikkeling en testen aluminium klemprofiel glazen balustrade – Zeeland
balustrades-Diamantbeurs-Amsterdam_cut_cmp
Diamantbeurs
Berekening structurele glazen balustrade – Amsterdam
gevels_Artesis-Hogeschool-Antwerpen_cmp
Hogeschool Antwerpen
Inspectie en advies glazen gevels – Artesis Hogeschool Antwerpen
gevels_koud-gebogen-isolatieglas-Jinso-Paviljoen-Amsterdam-Zuid_cmp
Restaurant Jinso Paviljoen
Ontwikkeling gevel met koudgebogen isolatieglas – Amsterdam

Andere diensten

Het maken van berekeningen is niet het enige wat we doen. We doen nog namelijk nog veel meer! Neem nu een kijkje!

KLAAS SCHOUSTRA

+31 (0)6 511 54 018

ARJEN SCHOUSTRA

+31 (0)6 194 07 926

info@arsycon.eu