Cursussen

Bij ArSyCon geloven we dat het delen van kennis cruciaal is om de bouwsector naar een hoger niveau te tillen. In een wereld waar nog veel te vaak fouten worden gemaakt, zetten we in op bewustwording en inzicht. Door onze expertise te delen, stimuleren we een betere samenwerking tussen alle bouwpartners en dragen we bij aan het realiseren van topresultaten in de bouw.

meer lezen

Samenwerking met

In opdracht van de Vereniging Metalen Ramen & Gevels (VMRG) verzorgt Arsycon jaarlijks de cursussen Geveltechniek Statica 1 en Geveltechniek Statica 2. Deze cursussen zijn ontworpen om professionals in de bouwsector, met name in de gevelbouw, te voorzien van fundamentele en gevorderde kennis in bouwstatica.

Kennis verrijken via LinkedIn

Buiten het verzorgen van de cursussen, is Arjen actief op LinkedIn waar hij regelmatig zijn kennis en inzichten deelt. Zijn posts bieden een laagdrempelige manier om op de hoogte te blijven van nieuwe inzichten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van gevel-, glas- en metaalconstructies.

Stuur Arjen een connectieverzoek en verrijk uw professionele netwerk met waardevolle inzichten en kennis.

Investeer nu in jezelf!

Bij Arsycon zetten we ons in voor een voortdurende ontwikkeling van kennis en kunde in de bouwsector. Maak samen met ArSyCon & VMRG deel uit van deze boeiende leerervaring.

Cursus 01

CURSUS 01

Geveltechniek Statica 1 – VMRG Academy

Donderdag 21 maart 2024
Donderdag 28 maart 2024
Donderdag 4 april 2024

13:00 – 17:00
13:00 – 17:00
13:00 – 17:00

Voor Wie

Beginnend constructeur, engineer, productmanager, werkvoorbereider of een andere ontwerpende of technische functie binnen de gevelbouw

Doel van de Cursus

Bijbrengen van de nodige kennis en vaardigheden voor het correct berekenen en dimensioneren van gevelelementen. Dit omvat het begrijpen en toepassen van relevante berekeningsmethodieken, toetsingscriteria en normen specifiek voor de gevelbouw.

Inhoud

Locatie

Centraal in het land

Naslagwerk

VMRG Gevels & Statica 2012

In opdracht van VMRG

Voor meer informatie en om je in te schrijven, volg de link naar de website van de VMRG Academy

KLAAS SCHOUSTRA

+31 (0)6 511 54 018

ARJEN SCHOUSTRA

+31 (0)6 194 07 926

info@arsycon.eu